Apotheek Swaenen - Vakantie

Jaarlijks verlof

Wegens jaarlijks verlof zijn wij gesloten op:

  • Maandag 12 juli 2021 t/m zaterdag 24 juli 2021
    Maandag 26 juli helpen we jullie graag verder!
  • Maandag 27 december 2021 t/m vrijdag 31 december 2021

Ook apothekers blijven leren!

De ontwikkelingen in de medische sector en op het vlak van de zorg gaan razendsnel. Het is dus belangrijk voor de kwaliteit van de service en zorg die we u bieden dat onze kennis geheel up-to-date is en blijft.

Daarom volgen Mie en Inez deze herfst weer veel bijscholingen om de kennis up-to-date te houden.

De griepspuit is er weer!

Het is weer die tijd van het jaar, wanneer onze weerstand wat afneemt en het griepvirus rondwaart. Een keertje ziek zijn is nog niet zo’n ramp, maar zeker mensen in de leeftijdsgroep van 65+ of met een wat zwakkere gezondheid kunnen er toch veel last van hebben.

Daarom is het aangeraden om zo voor half november toch even een griepspuit te komen halen.

Apotheek Swaenen - Verbouwt de Balie

De toonbank verbeterd!

We proberen niet alleen ons aanbod van producten en diensten zo goed mogelijk op uw wensen en behoeften af te stemmen, maar ook de omgeving waarin we u helpen. Daarom passen we begin november de toonbank aan en komt er een extra balie bij. Zo helpen we u nog sneller en efficiënter en waarborgen we uw privacy!

Apotheek Swaenen - Nieuwe Website

Een nieuwe website!

Welkom!

We hopen u met onze nieuwe website snel en simpel antwoord te geven op allerlei vragen die u wellicht hebt rondom medicijnen, voeding, zwangerschappen, hulpmiddelen en meer. Deze website kunt u thuis raadplegen, maar net zo eenvoudig op uw tablet of smartphone. Hij past zich vanzelf aan, dus u hebt overal en altijd al onze informatie en gegevens bij de hand!

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH