Uitleendienst

Uitleendienst

Bij iedere verhuur of verkoop informeren wij u over het correcte gebruik en onderhoud van het toestel. De ontleende toestellen zijn steeds gereinigd/ontsmet, en in uitstekende staat. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie.

Aerosol

Apotheek Swaenen - Aerosol

Om hygiënische redenen moet het maskertje, nodig voor gebruik van het aerosoltoestel, aangekocht worden.

Baby Weegschaal

Apotheek Swaenen - Baby Weegschaal

Om de groei van een baby in de gaten te houden, is het belangrijk om regelmatig het lichaamsgewicht van de baby te bepalen. Aangezien baby’s niet op een normale weegschaal gewogen kunnen worden, kunt u ervoor kiezen om een speciale babyweegschaal te huren. Dit is een weegschaal waarop baby’s veilig kunnen liggen terwijl u het lichaamsgewicht van de baby bepaalt.

Bloeddruk Meter

Apotheek Swaenen - Bloeddruk Meter

Een bovenarm bloeddrukmeter is de nauwkeurigste bloeddrukmeter. Hierbij wordt de bloeddruk gemeten om de bovenarm. In ons aanbod treft u diverse klinisch gevalideerde bloeddrukmeters, die allemaal zeer betrouwbaar en nauwkeurig zijn.

Afkolf Apparaat

Apotheek Swaenen - Afkolfapparaat

Bij ons heeft u de keuze uit een hand- of een elektrische borstkolf. Een elektrische borstkolf is geschikt voor intensiever gebruik dan een handkolf. Als een elektrische kolf voor u de beste keuze is, kunt u kiezen uit een enkele of een dubbele elektrische borstkolf. Om hygiënische redenen moet het afkolfset, nodig voor gebruik van het afkolfapparaat, aangekocht worden.

Krukken

Apotheek Swaenen - Krukken

Om uw mobiliteit te verhogen, verhuren wij krukken. De krukken zijn verstelbaar. Ook krukken voor kinderen kan u bij ons huren.

Looprekje

Apotheek Swaenen - Looprek

Heeft u tijdelijk een looprek nodig? Bijvoorbeeld na een operatie of ongeluk. Deze kan u bij ons huren. Ook indien u blijvend een looprek nodig heeft, kan u er bij ons eentje verkrijgen. Dit kan zelfs kosteloos zijn voor u. Dit na bevestiging van de arts. Vraag ons vrijblijvend meer informatie.

Mechanische Bedlift

Apotheek Swaenen - Bedlift

Dit is een lift waarmee een minder mobiele patiënt uit bed getild kan worden voor verzorging.

Rollator

Apotheek Swaenen - Rollator

Rollators met twee of vier wielen kunnen bij ons gehuurd worden. Een rollator met twee wielen is gemakkelijk voor als u veel trapjes in huis heeft. Een rollator met vier wielen is in de andere gevallen gemakkelijker. Ook indien u blijvend een rollator nodig heeft, kan u er bij ons eentje verkrijgen. Dit kan kosteloos zijn voor u. Dit na bevestiging van de arts. Vraag ons vrijblijvend meer informatie.

Rolstoel

Apotheek Swaenen - Rolstoel

Bij ons kan u terecht voor de huur van rolstoelen voor volwassenen en kinderen. U kan kiezen welke beensteunen nodig zijn (hoge of lage). Ook indien u blijvend een rolstoel nodig heeft, kan u er bij ons eentje verkrijgen. Dit kan, na overleg met uw arts, kosteloos voor u zijn. Vraag ons vrijblijvend meer informatie.

Toiletstoel

Apotheek Swaenen - Toiletstoel

Ideaal om naast het bed te plaatsen, zodat de toiletstoel makkelijk bereikbaar is voor minder mobiele patiënten.

Urine Alarm

Apotheek Swaenen - Urine Alarm

Een urinealarm werkt bij bedplasproblemen. Om hygiënische redenen moet het broekje, nodig voor gebruik van het urinealarm, aangekocht worden.

Wandelkruk met Zitje

Apotheek Swaenen - Wandelkruk

De wandelstok met zitje is niet alleen handig als hulp bij het wandelen, maar kan als draagbare stoel fungeren.

Ziekenhuisbed

Apotheek Swaenen - Ziekenhuisbed

Ziekenhuisbed en toebehoren (zelfoprichter, bedtafel, rugsteun, dekenboog, alternerende luchtmatras) kan u bij ons huren.

Uitleen Formulier

    Uw naam: (verplicht)

    Uw email: (verplicht)

    Ik wil graag informatie over het lenen van:

    Uw bericht:

    START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH